Anem de Transhumància

(sense el ramat de can Nualart)

 

Aquest any us proposem fer  recorregut de la transhumància, seguint un tros del camí ramader,  quan vulgueu, seguint les franges horaries marcades per l’estat d’alarma pel covid-19 i sense sortir del terme municipal de La Garriga.

Podeu seguir  l’antic camí ramader des de Can Nualart, passant per la plaça del silenci, i fins a prop de Puiggraciós. Heu de fer servir  el vostre  telèfon per escanejar els codis QR  que trobareu pel camí i… mica en mica, anireu descobrint tots els secrets d’aquest camí.

Durant el recorregut hi haurà 5 parades on trobareu un codi QR que, un  cop escanejat, us  sortirà un vídeo amb una explicació sobre els camins ramaders i l’agricultura a la Garriga.

El primer codi el trobareu al panell que hi ha a la plaça del silenci.

El mapa del recorregut per tal que el seguiu amb el telefon el podeu obtenir aquí:

Per escanejar els codis QR hi ha dos opcions. Els telèfons mes nous, només cal que obrim la càmera de fer fotos i escanegem el codi. Directament ens proposarà obrir el link amb el vídeo.

Als telèfons mes antics o que no reconeguin els codis QR, caldrà descarregar qualsevol aplicació gratuïta de lectura de codis QR.

Codis QR durant el camí

 

Esperem que gaudiu dels petit recorregut i de les explicacions que formen part del nostre patrimoni .

Moltes gràcies a tothom per participar-hi!